BRAVE GK

Brave GK-ANTREkk

Det er mange sportsmerker på det moderne markedet, men ikke alle er i stand til å inspirere til seier og bidra til å frigjøre potensialet til atleten. Dette er akkurat hva merkevaren til sportsutstyret Brave GK ble opprettet til å oppnå helt fra begynnelsen - Brave er i dag en stor produsenten av profesjonelle hansker til keepere, sportsklær og tilbehør. Vi er mer enn et merke - Vi er en filosofi som lærer deg å være modig slik at du kan følge og oppnå drømmene dine.


SLIPP LØS POTENSIALET DITT MED BRAVE GK

Brave GK ble grunnlagt i 2016 av den profesjonelle fotballspilleren Rustam Khudzhamov, keeperen til det ukrainske landslaget og kapteinen til Mariupol-laget. Dette er en av de unike fordelene med Brave GK-merket, en eliteutøvers erfaring som vet nøyaktig en keepers behov. 
"På et tidspunkt lurte jeg på hva jeg kunne gjøre med den enorme mengden erfaring og ideer som hadde samlet seg opp i løpet av fotballkarrieren min."
"Jeg bestemte meg for å gjøre noe jeg kan - å lage profesjonelle keeperhansker og termisk undertøy. Jeg investerte pengene jeg tjente på å spille fotball som profesjonell keeper, og jeg har jobbet hardt for å utvikle denne virksomheten."
-sier grunnleggeren av merket Rustam Khudzhamov.
Frasen “Fortune favours the brave”, som betyr - Lykken favoriserer den modige, er slagordet til Brave-merket. Våre spillere er ikke redde for å akseptere utfordringen og forsvare sin posisjon i målet, motsette seg en sterk rival på banen, være best og være i stand til å fortsette kampen selv mot alle odds! Gå kontinuerlig mot målet ditt til tross for hindringene du møter på veien din. Dette er grunnen til at en idrettsutøver trenger mot og profesjonelt utstyr.Brave GK FOR PROFESJONELLE OG AMATØRERMAKSIMAL KOMFORT OG EFFEKTIVITET I DE VIKTIGSTE ØYEBLIKKENE. BRAVE GK PROFESJONELT UTSTYR FOR IDRETTSUTØVERE SOM TRYGT KAN GÅ TIL SEIER. 

Nå spiller keeperen til den spanske klubben "Real Madrid" Andriy Lunin, keeperen til "Lviv" -laget Bogdan Sarnavskyi, "Astana" Kasakhstan Dmitry Nepogodov og andre spillere i Tyrkia, Usbekistan, Ungarn, New Zealand og Tsjekkia i Brave GK-hansker.  

I tillegg til hansker inkluderer Brave GK-serien keeperuniformer, fotballer, leggbeskyttere, termisk undertøy og hettegensere. Brave har også et stort utvalg av utstyr, hansker og klær til barn og ungdom. I nær fremtid planlegger Brave å starte produksjonen av baller og skjermer for keepertrening. Rustam Khudzhamov jobber alltid med utvikling og produksjon av nye og spennende produkter fra fotballens keeperverden. Bli en del av Brave GK du også! - Fortune favours the Brave!


Fortune favours the brave!