BRAVE GK

Lag dine helt egne Brave GK hansker

 

Hver keeper vet at det ikke er rom for feil i profesjonell fotball. Tøff trening, streng diett, selvtillit og mot til å møte en sterk motstander. Dette er alle nødvendige betingelser for seier. Men en av hovedkomponentene i en keepers suksess er hans personlighet som person og som atlet. De legendariske keepernes egen spillemåte og unike temperament har vært grunnlaget for deres imponerende karriere.

Oliver Kahn, Gianluigi Buffon, Iker Casillas og Lev Yashin er personligheter som erobret profesjonell fotball ikke bare med sin dyktighet, men også med sin personlighet. Det er for disse keeperne vi lager Brave GK keeperhansker, noe som gjør dem teknologisk avanserte, komfortable og effektive. I tillegg, nå for våre kunder, er muligheten for full tilpasning av hanskene tilgjengelig - en tjeneste som lar deg lage din egen og helt eksklusive design av keeperhanskene basert på Brave GK Fury-modellen fra den nye kolleksjonen.

 

VIDEO

Brave GK design teknologi

 

For personalisering bruker vi flaggskipmodellen til Brave GK. "Fury" modellen av våre keeperhansker, som er laget av førsteklasses tysk latex og har et spesialutviklet system med beskyttende innlegg. Når du bestiller en eksklusiv design av hansker, kan du velge parametrene for størrelse, mønster, motiv eller bildet du vil overføre til hanskene. Designet er håndlaget av spesialister ved hjelp av svært motstandsdyktig maling som ikke vil falme og er trygg å vaske.


TILPASS DINE KEEPERHANSKER

Brave GK Keeperhansker ble opprettet for å gi keeperen selvtillit og frigjøre potensialet. Personalisering vil tillate keeperen å vise sin individualitet og gjøre hovedattributtet til utstyret virkelig eksklusivt.


PRODUKSJONSBETINGELSER FOR EKSKLUSIV DESIGN

Det tar tre uker fra datoen for ordrebekreftelsen å lage dine personlige keeperhansker. Du kan også få tilpasset hanskene dine med ditt navn eller navnet på laget ditt på hansken.


HVORDAN BESTILLE TILPASNING AV HANSKER

Du kan bestille et individuelt design av hanskene via å sende oss en e-post her. For å kjøpe eksklusive Brave GK keeperhansker må du sende oss en e-post med kontaktinformasjonen din, beskrivelse med bilde, eller utdypende informasjon om hvordan du ønsker din hanske. Da vil vi kontakte deg for å avklare alle detaljene i tilpasning - valg av trykk, produksjonstid, levering og betaling.