BRAVE GK

BRAVE GK UTSTYR

RUSTAM KHUDZHAMOV

Brave GK ble grunnlagt i 2016 av den profesjonelle fotballspilleren Rustam Khudzhamov, keeperen til det ukrainske landslaget og kapteinen til Mariupol-laget. Dette er en av de unike fordelene med Brave GK-merket, en eliteutøvers erfaring som vet nøyaktig en keepers behov.

MERKEFORDELER

 


KVALITET AV MATERIALER 

For produksjon av våre produkter bruker vi bare de beste materialene av eksepsjonell kvalitet og vår egen unike utvikling, som gjør at vi kan garantere kvalitet på nivået med de beste verdensmerkene.


PROFESJONELL ERFARING 

Grunnleggeren av merket, Rustam Khudzhamov, er en keeper med stor profesjonell erfaring, som vet nøyaktig hva hver keeper trenger.


EGEN PRODUKSJON 

Med evnen til å kontrollere produksjonsprosessen fra prototype til ferdig produkt, garanterer Brave GK den høyeste kvaliteten.


KOMFORT 

Bruken av silikon i konstruksjonen av hanskene, en behagelig passform og pålitelig fiksering, samt ekstra beskyttende elementer sørger for god beskyttelse under alle forhold.


 

 

Brave GK hansker 


I løpet av de 28 årene av hans sportslige karriere, gjennomgikk Rustam mange slitsomme treninger og intense kamper. Det hjalp ham med å forstå alle funksjonene i keeperens arbeid og skape et originalt produkt av høy kvalitet designet for keepere, av keepere. Hvert par Brave GK-hansker er garantert for kvalitet og har bestått alle nødvendige tester i forskjellige vær- og treningsforhold. Med fokus på ballgrep, holdbarhet og en behagelig passform tar vi også hensyn til moderne designtrender når vi lager hansker, noe som gjør hver modell eksklusiv. Fire år med enormt arbeid, leting etter den beste tyske latexen, prototyping, testing og kontinuerlig forbedring, har tillatt sportsmerket Brave GK å komme inn på det internasjonale markedet. Brave leverer kun det beste!